Kosár 0 0 Ft
Měna:
Magyar forint (Ft)
Cseh korona (Kč)
Euro (€)
Magyar forint (Ft)

ALÉ férfi PR-E MAGIC COLOR nyári kerékpáros nadrág

Újdonság

58 813 Ft ÁFA-val

Termékkód: L23092460

S méretraktáron 1 db
L-es méretraktáron 2 db
XL-es méretraktáron 1 db
Újdonság

Újdonság kínálatunkban, amely a legjobbat képviseli, amit ezen a területen kínálhatunk Önnek.

A kényelem tekintetében páratlan, ezek a jól illeszkedő rövidnadrágok többféle színben kaphatók, hogy stílusos lovasruhát alkossanak bármilyen mezhez. PR-E MAGIC COLOR kerékpáros rövidnadrág, az egyik legnépszerűbb BUT óta. Átgondolt részletek és aprólékos kézi varrás egy olasz gyárban biztosítják a legmagasabb minőséget. Az Ale MAGIC COLOR nadrág nagyon népszerű a profi versenyzők és a Gran Fondo rajongók körében. Igazán kiváló hírnevük van a hihetetlen kényelemről és a gyönyörű illeszkedésről.
Próbáld ki őket, és meg fogsz lepődni.
  • Body Mapping – vágási technológia, amely tökéletesen illeszkedik a testhez lovaglás közben, és ugyanakkor egyesíti a kiválasztott szöveteket a test egyes részein, hogy biztosítsa a megfelelő légáteresztő képességet és funkcionális tulajdonságokat.
  • Lábstabilizáló rendszer - a lábak rugalmas vége, amely nagyon könnyű és a helyén tartja a lábakat. A szilikon szálak bele vannak szőve az anyagba, így biztosítják a nagyon kellemes viseletet kellemetlen összehúzódás nélkül.
  • Ingyenes rendszerű előke – könnyűség, gyors száradás és kényelem ezeknek az előkéknek a három fő jellemzője. Ezek a fogszabályzók megfelelő támogatást nyújtanak a mozgáshoz, ugyanakkor nagyon vékonyak és jól tartanak a testen.
  • Comfort System Leg – ez egy rugalmas betét a lábak hátulján, hogy optimális rugalmasságot és kényelmet biztosítson. Ez a nadrág csökkenti a légellenállást lovaglás közben, és minden testtípushoz alkalmas.
  • Fényvisszaverő elemek a hátoldalon.
  • 4 HF betét – könnyedségével, légáteresztő képességével és hosszú élettartamával tűnik ki.
Az áru neve:Letní cyklistické kalhoty ALÉ pánské PR-E MAGIC COLOUR
Évszak:Nyár
Tavalyi:2025
Nem:Férfi
Típus:ALÉ rövidgatyák
Szín:congo
Szabás:Mások
Kérjük, olvassa el az általános üzleti feltételek.