Kosár 0 0 Ft
Měna:
Magyar forint (Ft)
Cseh korona (Kč)
Euro (€)
Magyar forint (Ft)

IDMATCH 3 DX+SX cipőbetét

22 424 Ft ÁFA-val

Termékkód: 10000030A000

XS méretűraktáron 3 db
S méretraktáron 4 db
M-es méretraktáron 5 db
L-es méretraktáron 6 db
XL-es méretraktáron 4 db
Növelje kényelmét és hatékonyságát kerékpározás közben az idmatch talpbetétekkel.

KERÉKPÁROZÁSHOZ KÉSZÜLT
Növelje kerékpáros teljesítményét hosszú túrákkal, teljes kényelemben az idmatch talpbetétekkel. Pedálozáskor a lábad másképp terhelődik, mint járáskor, ezért testreszabott megoldást igényel. Biomechanikus lábmozgását a kerékpározáshoz specifikus talpbetét támogatja, amely páratlan kényelmet és optimális teljesítményt biztosít lovaglás közben. A szakszerűen megtervezett exoskeleton támogatja a lábfejet a pedálozás során, miközben lehetővé teszi a természetes hajlítást és mozgást – teljes támogatást biztosítva.

VÁLASZD KI AZ ÖNNEK LEGJOBBAN MEGFELELŐ BETÉKEKET
Találja meg a tökéletes illeszkedést, amely kifejezetten a lábához van igazítva, a különféle ívformáknak és talpbetétméreteknek köszönhetően. Használja az idmatch Foot Fit eszközöket, amelyeket viszonteladóinknál találhat a méret beállításához és a lehető legjobb megoldás megtalálásához.

IDMATCH 3 magas boltozat – magasabb és valamivel rövidebb, mint a többi boltozat. Különösen a lábfejnek, amely funkcionálisan reaktívabb, de hajlamos megmerevedni terhelés hatására. Menet közben az ív magassága és hossza jelentősen megváltozik a tolófázis és a helyreállítási fázis között. Az üreges ívekhez megfelelő alátámasztással ellátott talpbetét szükséges, amely figyelembe veszi a lábfej különböző formáit lovaglás közben.
Az áru neve:Vložky do bot IDMATCH 3 DX+SX
Kategória:Lábágyak
Kérjük, olvassa el az általános üzleti feltételek.