Kosár 0 0 Ft
Měna:
Magyar forint (Ft)
Cseh korona (Kč)
Euro (€)
Magyar forint (Ft)

Shimano/SHORT hajtókar rögzítőcsavar

10 207 Ft ÁFA-val

Termékkód: PRESHIMS

FEKETEraktáron 4 db
PIROSraktáron 4 db
ARANYraktáron 4 db
NYERSraktáron 5 db
KÉKraktáron 2 db
Újabb lehetőséget keres hajtáslánca tartósságának növelésére és a Shimano hajtókarok megjelenésének testreszabására? A T6061-T6 alumíniumötvözetből készült Shimano hajtókarcsavar beállítja a csapágyak axiális terhelését, és a helyén tartja a kart, miközben a forgattyús csavarokat a megfelelő nyomatékkal meghúzza.

A megfelelő hossz kiválasztása
Rövid: kompatibilis a jelenlegi generációs HollowTech II off road hajtókarokkal (GRX, XT, SLX) és az újabb Dura-Ace R9200 és Ultegra R8100 hajtókarokkal.
Hosszú: kompatibilis az összes többi Shimano HollowTech II közúti hajtókarral, beleértve a Dura Ace R9100, Ultegra R8000 és 105 R7000. Az előző generációk rövid változatot használtak, például a korai gyártású Dura Ace 9000 hajtókarokat.

Összeszerelés
Csavarja be az állítócsavart a forgattyúkarba, és addig húzza meg, amíg a forgattyúkar és az alsó konzol közötti tengelyirányú játék el nem tűnik. Ezután lazítsa meg a csavart negyed vagy fél fordulattal, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs axiális terhelés az alsó konzol csapágyain, ami súrlódást és idő előtti csapágykopást okozna. Ezután húzza meg a hajtókar rögzítőcsavarjait az ajánlott nyomatékkal.
Az áru neve:Upevňovací šroub kliky Shimano/KRÁTKÝ
Kategória:Csavarok
Kérjük, olvassa el az általános üzleti feltételek.