Kosár 0 0 Ft
Měna:
Magyar forint (Ft)
Cseh korona (Kč)
Euro (€)
Magyar forint (Ft)

ALIBI szemüveg, HARBOR BLUE MATT keret, MIRROR COPPER CAT 2 lencsék

73 522 Ft ÁFA-val

Termékkód: OEY00009968

elérhető 2 napok

A KASK (kerékpáros sisakok olasz gyártója, az INEOS csapat szponzora) cég elindította új márkáját, a KOO (ejtsd: "ku") – a név ihlette a "KASK Optika" szavakat. A KOO márkát a TREK SEGEFRADO világtúra csapatának versenyzői viselik, a legendás Alberto CONTADOR pedig ennek a márkának a nagykövete. A KOO a kerékpáros szemüveg kollekció összes termékére vonatkozik. A KOO márka legújabb modelljeként bemutatjuk az ALIBI nevű szemüveget, amelyet kifejezetten a KASK sisakokkal való kompatibilitásra terveztek.

A szemüveg polikarbonátból készült, és minden alkatrésze 100%-ban Olaszországban készül. Különös figyelmet fordítottak a szemüvegekre, amelyek a neves Zeiss optikagyártótól származnak. A szemüveg 8 színváltozatban kapható, így a KASK sisakodhoz, a kerékpárod színéhez vagy a ruháidhoz is illesztheted.

Az olasz prémium szemüvegmárka szerint az ALIBI kollekció klasszikus keretstílusa a maximális láthatóság érdekében, és egyedi formájú, rövidebb karjai vannak, amelyek alkalmazkodnak a különböző arcformákhoz, miközben bármilyen sisakkal kompatibilisek.

Az ALIBI szemüveg elegáns, ergonomikus kialakítását úgy hozták létre, hogy kényelmet nyújtson a hosszú és megerőltetőbb utakon, és biztonságos illeszkedést biztosítson, amely nem veszélyezteti a sportoló stílusát.

"Az ALIBI kollekció nosztalgikus hatást kelt, mivel ihletet merít a korábbi kisebb, elegánsabb keretű kerékpáros szemüvegekből, és kiegészíti azokat az út- és kavicsüvegek műszaki újításaival, amelyek kivételesen jó esztétikai és funkcionális tulajdonságokkal rendelkeznek" - magyarázta Ylenia. Battistello, a KOO Eyewear marketing igazgatója. "Nagy örömünkre szolgál, hogy az ALIBI kollekciót üdvözöljük a sport napszemüvegeink fő flottájában, így a sportolók olyan terméket kapnak, amelyhez bizalommal nyúlhatnak minden alkalommal, amikor nyeregbe ülnek."

Az ALIBI napszemüveg a hagyományosan túlméretezett kerékpáros szemüveget felfrissítette, félkerettel a maximális láthatóság érdekében, szellőzőnyílásokkal a légáteresztő és páramentesítő nyílásokkal, valamint kényelmes, cserélhető gumi szárral. A szilárd Grilamid kerettel és az ütésálló hárompontos zárrendszerrel az ALIBI napszemüveg hatékonyan illeszkedik gyakorlatilag bármilyen sisakhoz az innovatív ergonomikus lencséknek köszönhetően, míg a nagy teljesítményű Zeiss hengeres polikarbonát lencse kristálytiszta képet biztosít, lehetővé téve a kerékpárosok számára hogy az előttünk álló útra összpontosítson. Az ALIBI napszemüveg strapabíró panorámaellenzője 360 fokos kilátást kínál, és optimális védelmet nyújt az UV-sugarak, a por és a szél ellen, így bármilyen időjárási körülmények között lovagolhat.

  • félkeretes kialakítás a maximális láthatóság érdekében
  • A ZEISS nylon lencsék optimális látást biztosítanak különféle fényviszonyok között
  • merev keret Grilamid®-ból
  • lekerekített lábak a stabil és biztonságos illeszkedésért
  • törésálló, tükröződésmentes és 100%-os UV-védelem
  • nagy rugalmasság és törésállóság
  • növeli a szem védelmét és kiváló látóteret biztosít
  • lágy érintésű gerendák a kiváló kényelem érdekében
  • egyenletes többrétegű tükörbevonat
  • hidrofób ejtésgátló technológia
  • kompatibilis a dioptriás lencsékhez használható KOO optikai klippel
Az áru neve:Brýle ALIBI, rámeček HARBOR BLUE MATT, skla MIRROR COPPER CAT 2
Modell:ALIBI
Kérjük, olvassa el az általános üzleti feltételek.