Kosár 0 0 Ft
Měna:
Magyar forint (Ft)
Cseh korona (Kč)
Euro (€)
Magyar forint (Ft)

ALIBI szemüveg, DARK BLUE MATT keret, PHOTOCHROMIC RED CAT 0-3 lencsék

89 860 Ft ÁFA-val

Termékkód: OEY00009967

elérhető 2 napok

A KASK (kerékpáros sisakok olasz gyártója, az INEOS csapat szponzora) cég elindította új márkáját, a KOO (ejtsd: "ku") – a név ihlette a "KASK Optika" szavakat. A KOO márkát a TREK SEGEFRADO világtúra csapatának versenyzői viselik, a legendás Alberto CONTADOR pedig ennek a márkának a nagykövete. A KOO a kerékpáros szemüveg kollekció összes termékére vonatkozik. A KOO márka legújabb modelljeként az ALIBI nevű szemüveget mutatjuk be, amelyet kifejezetten a KASK sisakokkal való kompatibilitásra terveztek.

A szemüveg polikarbonátból készült, és minden alkatrésze 100%-ban Olaszországban készül. Különös figyelmet fordítottak a szemüvegekre, amelyek a neves Zeiss optikagyártótól származnak. A szemüveg 8 színváltozatban kapható, így a KASK sisakodhoz, a kerékpárod színéhez vagy a ruháidhoz is illesztheted.

Az olasz prémium szemüvegmárka szerint az ALIBI kollekció klasszikus keretstílusa a maximális láthatóság érdekében, és egyedi formájú, rövidebb karjai vannak, amelyek alkalmazkodnak a különböző arcformákhoz, miközben bármilyen sisakkal kompatibilisek.

Az ALIBI szemüveg elegáns, ergonomikus kialakítását úgy hozták létre, hogy kényelmet nyújtson a hosszú és megerőltetőbb utakon, és biztonságos illeszkedést biztosítson, amely nem veszélyezteti a sportoló stílusát.

"Az ALIBI kollekció nosztalgikus hatást kelt, mivel ihletet merít a korábbi kisebb, elegánsabb keretű kerékpáros szemüvegekből, és kiegészíti azokat az út- és kavicsüvegek műszaki újításaival, amelyek kivételesen jó esztétikai és funkcionális tulajdonságokkal rendelkeznek" - magyarázta Ylenia. Battistello, a KOO Eyewear marketing igazgatója. "Nagy örömünkre szolgál, hogy az ALIBI kollekciót üdvözöljük a sport napszemüvegeink fő flottájában, így a sportolók olyan terméket kapnak, amelyhez bizalommal nyúlhatnak minden alkalommal, amikor nyeregbe ülnek."

Az ALIBI napszemüveg a hagyományosan túlméretezett kerékpáros szemüveget felfrissítette, félkerettel a maximális láthatóság érdekében, szellőzőnyílásokkal a légáteresztő és páramentesítő nyílásokkal, valamint kényelmes, cserélhető gumi szárral. Az ALIBI napszemüvegek szilárd Grilamid kerettel és hárompontos zárrendszerrel rendelkeznek az ütésállóság érdekében, az innovatív, ergonomikus napellenzők gyakorlatilag bármilyen sisakhoz hatékonyan illeszkednek, míg a nagy teljesítményű, hengeres Zeiss polikarbonát lencse kristálytiszta képet biztosít, lehetővé téve a kerékpárosok számára a fókuszálást. az előttünk álló úton. Az ALIBI napszemüveg strapabíró panorámaellenzője 360 fokos kilátást kínál, és optimális védelmet nyújt az UV-sugarak, a por és a szél ellen, így bármilyen időjárási körülmények között lovagolhat.

  • félkeretes kialakítás a maximális láthatóság érdekében
  • A ZEISS nylon lencsék optimális látást biztosítanak különféle fényviszonyok között
  • merev keret Grilamid®-ból
  • lekerekített lábak a stabil és biztonságos illeszkedésért
  • törésálló, tükröződésmentes és 100%-os UV-védelem
  • nagy rugalmasság és törésállóság
  • növeli a szem védelmét és kiváló látóteret biztosít
  • lágy tapintású gerendák a kiváló kényelemért
  • egyenletes többrétegű tükörbevonat
  • hidrofób ejtésgátló technológia
  • kompatibilis a dioptriás lencsékhez használható KOO optikai klippel
Az áru neve:Brýle ALIBI, rámeček DARK BLUE MATT, skla PHOTOCHROMIC RED CAT 0-3
Modell:ALIBI
Kérjük, olvassa el az általános üzleti feltételek.