Kosár 0 0 Ft
Měna:
Magyar forint (Ft)
Cseh korona (Kč)
Euro (€)
Magyar forint (Ft)

HiPower Smart kerékpáros tréner Cycplus T3

Újdonság

448 890 Ft ÁFA-val

Termékkód: CPLUST3

elérhető 14 napok
Újdonság

Újdonság kínálatunkban, amely a legjobbat képviseli, amit ezen a területen kínálhatunk Önnek.

A CYCPLUS márka kerékpáros intelligens edzőcipőinek zászlóshajója, a CYCPLUS T3 edzőcipő. Ez a már nagyon jó T2 tréner tiszta evolúciója, amelyhez képest sokkal nagyobb tartományt kínál a mért adatokban, és más mérőszámokat is tud jelenteni. ACYCPLUS T3 tréner speciálisan kifejlesztett BLDC motorral van felszerelve, amely akár 110 Nm forgatónyomatékot is képes biztosítani, 2800 W-ig méri az Ön teljesítményét és 27%-os dőlést szimulál. Ráadásul az emelkedési szimulációk nagyon realisztikusak, és kialakításának köszönhetően a T3-as motor egyenletes ellenállást tud nyújtani alacsony ütemnél is.
A T3 tréner BLDC motorja innovatív hűtéssel van ellátva, amit a motor mellé szerelt speciális rézlemez biztosít. A tesztelés során bebizonyosodott, hogy egy ilyen tökéletes hűtőrendszer lehetővé teszi az edző számára, hogy 17%-os dőlésszögű szimulációt tudjon kezelni 48 Nm ellenállással 60 percig. 14%-os dőlésszög az edző 40 Nm-es ellenállásával, így egész nap könnyedén motorozhatsz.
ACYCPLUS T3 nagyon nagy pontossággal tud adatokat közölni, a T2 trénerhez képest Bal/Jobb egyensúly mérést is biztosít, így képes megmutatni, melyik láb volt erősebb az edzés során és hány százalékkal. Lehetőség van arra is, hogy az edzőt testre szabja az alkalmazáson keresztül a testsúlyának megfelelően, vagy teljesen az edzési preferenciáinak megfelelően állítsa be az edzőt.
Ha olyan helyre akarod vinni az oktatót, ahová nem érhet áram, az sem lesz probléma. Az edzőgép csatlakoztatott tápegység nélkül is működhet, és így energiát termel a működéséhez az utazás során.
Az ereszkedési szimuláció még magasabb szintre emeli a CYCPLUS T3 trénert, figyelembe véve a szélsebességet, a lejtőt, a terepellenállást és az előre beállított adatokat, hogy a lehető legjobb vezetési élmény legyen.
A CYCPLUS T3 szabványos Bluetooth®, ANT+ és FE-C kommunikációs protokollokat használ. Ezeknek köszönhetően a tréner könnyedén csatlakozhat különböző operációs rendszerű eszközökhöz (PC, MAC, Android, IOS), és velük együtt használhatja a legnépszerűbb alkalmazásokat, mint a Zwift vagy a Rouvy. A tréner könnyedén csatlakoztatható különféle kerékpáros komputerekhez és okosórákhoz a még nagyobb edzésélmény érdekében.
Az edzőgép stabilitását 4 lehajtható láb biztosítja, amelyek ráadásul gumi lengéscsillapító blokkokkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a kerék akár nyolc fokos mindkét oldalra való kilengését.
ACYCPLUS T3 edző a kerékpárok túlnyomó többségével kompatibilis, beleértve a tárcsafékes, fix tengelyes és gyorskioldós kerékpárokat is. Az oktatóra bármilyen 8-12 fogaskerékből álló kazetta felszerelhető, így az edzőgépből pontos másolatot készíthet kerékpárjáról, amelyet kint használ.
ACYCPLUS T3 edzõ súlya 19,4 kg, ezért nagy fogantyúval van ellátva, így kezelése nem lesz nehéz.

  • A BLDC motor valósághű teljesítményt és tökéletes szimulációt tesz lehetővé a le- és emelkedéseknél (akár 27%)
  • nagyon alacsony zajszint
  • nagyon nagy pontosság kalibrálás nélkül
  • beállítás és testreszabás lehetősége az edzési preferenciáknak megfelelően
  • elektromos csatlakozás nélkül is működhet
  • kifinomult hűtőrendszer
  • Bluetooth®, ANT+ és FE-C
  • maximális teljesítmény 2800 W és maximális nyomaték 110 Nm
  • Bal/Jobb egyensúly
  • 4 összecsukható láb csillapító szilikon tömbökkel
  • realisztikus pedálozás érzés az oldalra billentésnek köszönhetően (akár 8°)
  • kompatibilitás a legtöbb kerékpárral
  • kazetták rögzítési lehetősége 8-12 fogaskerék között
  • súly 19,4 kg
  • a csomag tartalmazza az alátétet
Az áru neve:Cyklistický HiPower Smart trenažer Cycplus T3
Kategória:Okos edzők és rajongók
Modell:T3 Bike trainer
Kérjük, olvassa el az általános üzleti feltételek.